infosociety.bg

Публикации

Доклад Иновации.бг 2014


Доклад Иновации.бг 2013


Доклад Иновации.бг 2012


Доклад Иновации.бг 2011


Доклад Иновации.бг 2010


Доклад Иновации.бг 2009


Иновациите: европейски, национални и регионални политики


Брошура 
“RIS BRIDGE”
Бюлетин “Иновационни стратегии”


Регионална иновационна стратегия за ЮЗРП 

Иновациите:
политика и практика Бюлетин 
“Вести”

  

Иновационни страници

Enterprise Europe Network - България

Фондация “Приложни изследвания и комуникации”

 

  


 
Новини

Инспекцията по труда помага на микро- и малките предприятия с интерактивни практически инструменти за онлайн оценка на риска 24.07.2019 - 24.09.2019 - Тридесет и три интерактивни онлайн инструменти за оценка на риска, обхващащи различни икономически дейности, са разработени от Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“ (ИА ГИТ) в подкрепа на микро-, малките и средните предприятия у нас. С тях работодателите могат сами, със собствени средства, да изготвят качествена оценка на риска. Инструментите могат да бъдат използвани и за обучения и инструктажи. Те са свободно достъпни на сайта на проекта, по който са разработени, „Превенция за безопасност и здраве при работа“, финансиран по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. more »

Бизнес делегация за участие в бизнес форум в гр. Ниш, Република Сърбия, 16 март 2018 14.02.2018 - 16.03.2018 - Enterprise Europe Network-България кани български фирми с интерес към бизнес партньорства в Сърбия в областта на: - машиностроене, включително автомобилостроене (части и елементи), мехатроника, електроника и електротехника;
- продукти и услуги на информационните и комуникационните технологии;
- хранително-вкусова промишленост, парфюмерия и козметика;
- медикаменти, фармация, лекарства и медицинска апаратура;
- мъжка и дамска конфекция;
- туризъм;
- селско стопанство и др.

more »
Публикации

Истории на успеха на българските иновативни фирми, носители на марката "Високи постижения в иновациите" 10.02.2020 - 10.12.2020 - Споделяме постижения и интересни проекти на компании, финалисти и победители, в Конкурса „Иновативно предприятие на годината“ и носители на марката "Високи постижения в иновциите" на Фондация "Приложни изследвания и комуникации". Вярваме, че по този начин създаваме общност, в която бизнесът намира съмишленици и подкрепа. more »

Source Institute, София Тех Парк и BESCO търсят планове и дизайни тип “направи си сам” за механични обдишватели 17.03.2020 - 30.03.2020 - Независима доброволческа инициатива с идеална цел , инициирана от Source Institute, София Тех Парк & BESCO - Българската стартъп асоциация, създаде платформа, на която събира планове и дизайни тип “направи си сам” за механични обдишватели - http://diyventilators.com/. more »

Конкурсът за иновативно предприятие на годината навършва 15 години! 13.07.2019 - 01.12.2019 - На 16 юли стартира кампанията за 15-о юбилейно издание на Конкурса "Иновативно предприятие на годината 2019". Иновативни български новостартиращи и утвърдени предприятия могат да кандидатстват по електронен път до 15 октомври включително. Традиционно наградите се връчват лично от Президента или Министър председателя на РБългария по време на Националния иновационен форум през декември. И тази година отличените фирми в Конкурса получават и правото да използват марката на Фондация „Приложни изследвания и комуникации“ за "Високи постижения в иновациите" - Excellence in Innovation. С марката се отличават върхови постижения, въздействие и ефективност на авангардни иновации, разработени от български предприятия. more »
Регионални иновационни стратегии

South West Region South Central Region


Оперативна програма “Административен капацитет”

 

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма “Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Абонамент
Тук можете да се абонирате за новини от този иновационен портал

Абонамент за новини:

Име:
Фамилия:
Организация:
E-mail:


© 2005 innovation.bg
    Developed by ARC Fund

    Design: nickyz.com